CROWDFUNDING! Hjälp oss med ett litet ekonomiskt bidrag via swish eller bankgiro för investeringar i mer utrustning

CROWDFUNDING! Hjälp oss alla ölvänner och främjare av närproducerat med ett litet ekonomiskt bidrag via swish eller bankgiro för investeringar i mer utrustning. Detta är ett upprop för s k “Crowdfunding” (“gräsrotsfinansiering”). Nacka Bryggeri är ett litet mikrobryggeri som startade sommaren 2015 och brygger närproducerad hantverksöl. Vi har lyckats bra med att på drygt 2,5 år bygga upp verksamheten och marknaden med en bra kundbas och lanserat runt 15 ölsorter. Vi producerar nu 30.000 liter öl per år.

Men, det är en bit kvar till lönsamhet och vi behöver därför bl a öka volymen och för att göra det behöver vi hjälp med pengar till att bygga ut kylrum (50.000 kr), skaffa kolsyre-/syremätare (150.000 kr) samt öka produktionskapacitet med två 1000 liters jästankar (2×50.000 kr = 100.000 kr) samt en 1000 liters trycktank för 100.000 kr. Totalt alltså 400.0000 kr. Genom detta Crowdfunding-initiativ hoppas vi på bidrag, små som stora.

HUR DET GÅR TILL:

Swisha ditt bidrag till Nacka Bryggeri swishnummer 123 311 25 70. Skriv “CF” som meddelande och eventuell önskad belöning enligt listan nedan. Eller betala till Nacka Bryggeri bankgiro 515-3234. Skriv “CF” som meddelande och ditt mobilnummer och eventuell önskad belöning enligt listan nedan.

För att du sedan skall kunna få en belöning från oss, om du valt det, så använder vi mobilnumret för att stämma av med dig. Om du bidrar flera gånger så adderar vi ihop till ett totalt bidrag från dig.

Aktiviteten pågår från april 2018 och framåt tills den avbryts vilket då informeras om.

Vi publicerar löpande på FB hur mycket pengar som kommit in.

Kommentera gärna detta inlägg och ställ frågor om du undrar något. Dela inlägget vidare.

Se våra försäljningsställen, ölsorter och alla etiketter på nackabryggeri.se/ol.

Gilla oss och följ oss på facebook.com/nackabryggeri och instagram.com/nackabryggeri.

Hashtag för denna Crowdfundingaktivitet: #nackabryggericrowdfund

BELÖNINGSLISTA

Välj från din bidragsnivå och lägre:

100 kr: Ditt namn på vår hemsida.

200 kr: Ditt namn på vår Facebook, eller 8 st Nacka Bryggeri-ölunderlägg.

500 kr: Din bild på vår Facebook.

1000 kr: Bryggerivisning, eller Hjälpa till på bryggeriet med bryggning, eller Hjälpa till med leverans, eller Vara med/hjälpa till på en mässa, eller En pizza på restaurang Saltsjö Pir ovanför bryggeriet, eller En Nacka Bryggeri-T-shirt eller Mössa.

2000 kr: Gratis ölprovning.

5000 kr: Bryggkurs en dag.

10000 kr: Brygga egen öl, eller Få bryggning för hela familjen.

20000 kr: Bryggning för släkt/kompisgäng, eller Ditt namn publicerat på öletikett, eller Vara med på en filminspelning, idéer till en ny inspelning, göra inspelning hos någon.

30000 kr eller mer: Vara med att göra en riktig etikett med idéer, tycka till m m, eller Göra en egen etikett.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *