Ölprovning/Bryggerivisning/Bryggkurs/Upplevelsedag

Nacka Bryggeri erbjuder ölprovningar, bryggerivisningar, bryggkurser och även skräddarsydda evenemang!

Ölprovning på Nacka Bryggeri är intressant, kul och gott för alla åldrar (minst 18) för såväl herrar som damer.

Kollage ölprovning och bryggeri
Bild – ölprovning och bryggeriet

Ölprovning inklusive Bryggerivisning

Vi visar vårt charmiga bryggeri som ligger vid bryggan i den fina Saltsjö Pir-anläggningen i Nacka. Vi visar hur vi brygger, går igenom olika malt-, humle-, jäst- och ölsorter. Vi visar och berättar om våra öl och provsmakar ett antal. Du får lära dig lite om hur olika smaker skapas och upplevs i öl och då speciellt i småskalig hantverksöl.

Minimum 8 personer:

 • Pris för Ölprovning 6 sorter (2 tim) inklusive Bryggerivisning
  • 375 kr inkl moms per person, 300 kr exkl moms

Vi erbjuder också ölprovning på annan plats än bryggeriet, t ex på företag och arbetsplatser. Kontakta oss för offert!

Enbart Bryggerivisning

Vi visar bryggeriet och hur vi brygger, går kort igenom olika malt-, humle-, jäst- och ölsorter, samt visar och berättar kort om våra öl.

Minimum 5 personer.

 • Pris för Enbart Bryggerivisning (30 min)
  • 125 kr inkl moms per person, 100 kr exkl moms

Bryggkurs

Vi lär dig under en dag i bryggeriet att brygga öl med olika maltsorter, humle och jäst. För grupper om 5-10 personer. Hör av dig för bokning och prisuppgift.

Upplevelsedag

För dig som är intresserad av ölbryggning och annat som vi kan tänkas hålla på med erbjuder vi en upplevelsedag på Nacka Bryggeri som omfattar:
En hel dag på bryggeriet tillsammans med bryggaren i samband med en ordinarie bryggning. Provsmakning  av olika pågående bryggningar och färdiga drycker, Bryggerivisning. Följa och se hur de olika momenten går till. Information och svar på frågor. Hjälpa till med olika moment där det passar. Ta häftiga bilder. Lunch. En Nacka Bryggeri-T-shirt. Information för att senare kunna köpa av just den bryggda batchen på Systembolaget eller krog.

 • Priser
  • 1 person: 5000 kr per person inkl moms
  • 2 personer: 3100 kr per person inkl moms
  • 3 personer: 2500 kr per person inkl moms
  • 4 personer: 2200 kr per person inkl moms

Skräddarsydda evenemang

Vi erbjuder även skräddarsydda evenemang. I anläggningen Saltsjö Pir har vi nära samarbete med bl a Museet HAMN (hamnmuseum.se), Leksaksmuseet (leksaksmuseet.se) och Restaurang Saltsjö Pir (restaurangsaltsjopir.se) för kombinerade evenemang. T ex komma med båt från Stockholm city, ett kort museibesök, sedan ölprovning med t ex kallskuret från restaurangen, alternativt middag på restaurangen efter ölprovningen. Ytterligare spännande möjligheter finns i Saltsjö Pir-anläggningen (saltsjopir.se) som t ex besöka Stockholms Båtsnickeri eller varför inte flyga flyboard utanför bryggan innan ölprovningen (flyboard.se). Vi samarbetar också med Kock-Rocken (kockrocken.com) och Skafferiet (skafferiet.se) för kombinerade evenemang, t ex matlagningskurs och ölprovning.

Övrigt

Passa också på att köpa en T-shirt eller mössa när du besöker bryggeriet. Se vår sida nackabryggeri.se/shop för detaljer.

Bokning och hitta hit

För bokning eller andra frågor och önskemål, i första hand maila oss på nackabryggeri@nackabryggeri.se och i andra hand ring direkt till 070-493 1932.
Obs, Vi tar helst bara emot bokningar av hela grupper.

Hit kommer ni med bil, båt, buss, taxi eller tåg med Saltsjöbanan.
Brantvägen 3, 133 42 Saltsjöbaden Nacka